Powered By Blogger

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tervehdys...

Iltoja!
Aamulla onkin aikanen herätys...5:40,joten nyt en kerkiäkään  ladata kuvia joita aluksi meinasin ,mutta niitä on tulossa kyllä  lähiaikoina.Vuorossa ovat Nukkekoti Merituuli ja Nukkekoti Kastehelmi.
Niiden kuvia on tosiaan tulossa lähiaikoina,samoin kuvia salaisesta puutarhasta.....aion kyllä tuunata sen uuteen uskoon mutta on se ihan ok nytkin.
Kertokaa myös ideoita mitä rakentaisin seuraavaksi...roomboksithan ovat siitä käteviä etteivät ne vie ihan niin  paljoa tilaa.Niitä päällekkäin laittamalla saa kyhättyä vaikka kuinka suuren talon...kerrostalon tai mitä tahansa.
Entä 1:144?Onko kukaan kokeillut??
Tai miten olisi jonkun eläimen pesäkolo,koti?
Näin aivan ihanan hiiriperheen kodin facebookin yhdellä sivulla...huokaus.Tuli mieleen että voi kun osaisi...
Joten ideoita vastaanotetaan ja joskus jopa toteutetaan.  :)Kertokaa minkä haluaisitte nähdä ?
Olen miettinyt oman siirtolapuutarhamökkini pienoismallia nukkekotina tai jotain sinnepäin. Olisiko hyvä idea?
Nyt höyhensaarille nukkumattia tapaamaan....

Hyviä öitä teille kaikille!!Nähkää hyviä unia ja idearikkaita!
Unisin terveisin,Suvi

P.S.Olen katsellut kuvia joistain ihanista vanhoista teekupeista,koreista,kahvipannuista  ja muista kodin esineistä joista on rakennettu upeita joko nukkekoteja tai vain ulkopuolelta olevia rakennuksia minikoossa.Pitäisiköhän kokeilla vanhaa teekuppia...
P.S.2 tälläisen tein pihan ruukkuun viime kesänä...idean sain messuilta.Jotain tälläistä missä olisi jotain nukkekotimaista enempi voisi ensi kesänä laittaa...katsotaan mitä kesä tuo tullessaan....ideoita pyörittelemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti