Powered By Blogger

lauantai 11. tammikuuta 2014

Tammenterhotalo

Alkuvalmistelut tehdään kuten kurpitsatalossakin.
Leikkasin suuren oviaukon ja pienen ikkunan.
 
Oviaukon tein silkkimassasta.Sisälle laitoin keijun ja led-tuikun.
Mitä tykkäät tästä?
 

2 kommenttia:

  1. Luin nyt tänään blogisi loppuun, aloitin eilen. Sinulla on loistavia ideoita. En viitsinyt jokaiseen kommentoida, mutta pidin kyllä kaikesta näkemästäni. Olet ihanan idearikas! Mistä olet nuo ihanat takorauta aidat ja kalusteet hankkinut?

    Yöllä, kun uni oli kaukainen haave, suunnittelin sinun innostamanasi joululahjaksi saamalleni varsalle niittyä. 9-vuotias tyttäreni antoi sen joululahjaksi, kun tiesi, että haluaisin nukketalooni eläimiä. Ensin olin ajatellut nurmen päälle rakennettua "normiaitausta", mutta nyt toteutankin sen yhteen matalaan laatikkoon ja siitä tulee satumaisen runsas. Miksi tehdä tavallista, kun voi tehdä unenomaista? Siitä sitten joskus myöhemmin blogissani. Nyt pitää kiirehtiä kangaspuita virittelemään, että pääsen joskus kutomaan. ;-)

    VastaaPoista
  2. Mustia koukeroisia aitoja(oikeasti muovia)oon ostanut dolores-nettikaupasta.Tiedän että niitä myydään oikeasti metallisinakin.Mutta noi muoviset on helppo leikata oikean kokoisiksi ja niitä voi maalata akryylimaaleillakin esim.mulla nupit kullanväriset joissakin .

    VastaaPoista