Powered By Blogger

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Talvituuli ,luminen kanto

Halusin tehdä kerran lumisen kannon ,joka olisi jonkun pikkuisen olion koti.Asuuko siellä Talvenkeiju,pikkuinen hiiri,lumihiutaletyttö,vaiko Pikku Myy.Se jää arvoitukseksi....
Olin kyllä mielestäni laittanut koneelle paljon kuvia tekovaiheesta...kävin kuvat läpi ja arvaappa mitä....niitä ei löytynyt mistään.
En osaa sanoa olivatko ne tyhjentyneessä kannettavassani vai mitä on tapahtunut.Yritän parhaani mukaan siis kertoa sinulle miten tein tämän..


Tässä on valmis luminen kantoni.Eli..aluksi minulla oli puulevynpala.Ammuin niittipyssyllä siihen kiinni tiheästä metalliverkosta muotoileman kannon.
Verkon päälle painelin valkeaa ilmakuivuvaa askartelusavea ja annoin kuivua kunnolla,siinä pari päivää.Sitten maalasin sitä akryylimaaleilla,vaaleansinisellä ja valkoisella.
Jäätyneen lammen tein solid waterilla,joka kuivuu kristallinkirkkaaksi ja kivikovaksi,jäljitellen vettä.Sitä saa ainakin Dolores-verkkokaupasta.
Kiinnitin puunoksan metalliverkkoon ja päällystin sen myös askartelusavella.Lisäsin lumisen näköisen koristeoksan,käpyjä,lintuja.....
Oksalla on kova vilinä,monta pikkulintua.
Huurteisia marjoja oksaan roikkumaan.Lumihiutaleita kimmeltämään kannon seinämiin.Lumipallolyhty pihaan.
Kukkapylväs on entinen puuterisuti.Ikkunan lumihiutalekehys on Bratz-nuken pakkauksesta.Minusta siitä tuli hyvä ikkunankehys.
Lumista talvista tunnelmaa..
 
Ovi on kutsuvasti auki...kurkistetaanko sisään?
Sisällä on yksi huone vain.Led-valosarja antaa valoa sekä sisään että puun oksille.
Pienet huonekalut ovat niitä koottavia .Maalasin ne akryylimaaleilla ruskeiksi ja ripottelin niihin FlowerSoft jauhetta että näyttäisivät sammaloituneilta.
Kattolamppuna on joku vanha koriste.Pöytälampun tein erilaisista helmistä.
 
Kärpässieni toimittaa pikkupöydän virkaa.

Huurteiset pitsiset verhot ikkunassa ja somia purkkeja kansineen.Purnukoiden materiaali kerätty syksyllä luonnosta.

Tälläinen tuli minun huurteisesta lumisesta kantokodista.Kukahan siellä asuu?P.S.  Luminen teema on mielestäni ihana.Tein saman teeman innoittajana kerran tälläisen:

Pohja styroksia,jäätynyt vuori ja puro vaahtomuovia.Maalattu ja koristeltu kaikilla talvisilla jutuilla mitä askartelukoreista sattui löytymään.

1 kommentti: