Powered By Blogger

maanantai 21. lokakuuta 2013

Orient Spa......

Hei taas.Päätin tehdä pienen kylpylän vanhaan rautaiseen kehikkoon, jossa oli ennen kukkia tai kynttilöitä.

Allas on puinen pieni laatikko päällystettynä sisäpuolelta peilimosaiikilla ja ulkopuolelta pienillä mosaiikeilla.Kylpyvaahtona pesukukan palanen.Etuosassa oleva savinen vesiputousallas on ilmakuivuvaa askartelusavea.Maalattu kynsilakoilla:)
 
Täällä kelpaa kellua kylpyvaahdossa.

Näkymä takaa.
Ja ylhäältä.Kristallikruunu on kynttilämansetti.Nukke cernitmassaa.Altaan reunan mosaiikkikuviointi on tulostettu netistä ja kontaktimuovitettu.


Täällä sitä rentoutuu.....
Taustan valkea viinirypäleterttuköynnös on pikkusiskoni rikki mennyt kaulakoru.Helminauhaverho on oviverhon palasia.Toisen roska on toisen aarre...

Puinen tuoli on maalattu kultamaalilla,koristettu timanttikoristeella,istuinosassa on tulostettu mosaiikkikuvio ja kontaktimuovitettu ja liimattu istuinosaan.Kylpyvaahtopullot tehty helmistä,lehdenmuotoinen tarjotin cernitmassaa.
Tälläinen siitä tuli.Mitäs pidät????


Tein myös pieneen pahvilaatikkoon kylpylämäisen wc-tilan.Pahvilaatikossa oli kynttilöitä kun ostin sen.Nyt se sai uuden elämän .Pinnoitin sen marmorikuvioisella kontaktimuovilla.
Peilin molemmin puolin olevat seinäkyntteliköt klipsikorvisten osia.Kullanväriset ruukut cernitmassaa ,maalattuna kultamaalilla.Rappuset kohti ammetta ovat päivävoidepurkin kansia.
Mitäs tykkäät?Olisi kiva kuulla kommentteja!!
 

2 kommenttia: