Powered By Blogger

torstai 12. syyskuuta 2013

Nukkekoti Hotelli Villa Walley

Halusin tehdä suurehkon nukkekodin ja mietittiin miten sen helpoiten tekisi.
Hankimme lasiovisen kaapin.Siihen hotelli sitten alkoi rakentua helposti.Siihen tuli 4 kerrosta:

Ylimmässä kerroksessa on olohuone ja sauna.Saunan kiukaan mieheni teki ledvalosarjalla ,sai kiukaaseen jopa tulen!Cernitmassasta tein saunassa istujan.Olohuoneen tapetti on lahjapaperia.Seinällä on itämainen tanssija-taulu.Tuo kiiltokuva on matkannut mukanani ekaluokkalaisesta lähtien.Nyt se pysyy ainakin tallessa:).
Punaiset kynttilämansetit toimittavat kattokruunun virkaa.
.


Toisteksi ylimmäisessä kerroksessa on kaksi huonetta ja niiden yhteinen kylpyhuone.Vaaleansininen ja vaaleanpunainen huone.
Kattolamput ovat taas kynttilämansetteja .Pikkupöytä on servettirengas ,päällä hamahelmistä tehty pöytälevy.Päiväpeitto on neulottu pörrölangasta,sänky tehty levynpalasesta.Sängynpäätyinä keittiökaapin ovenkahvat.
Vaaleanpunainen huone on tosi romanttisen tyttömäinen.Verhot ovat aniliinia tylliä....löysin palan kaapista.Se on ollut rusettina hääautomme nokassa yli 20 v. sitten.Nyt hääpäivämme on muistoissa nukkekodissani!Eikö olekin romanttista...
Kaapit olen maalannut ja koristellut rikki menneillä lasten koruilla ja kaikella pienellä "sälällä"mitä nurkissa pyörii.Ne ovat oikein käyttökelpoisia.Niinkuin sanonta kuuluu:"Toisen romu on toisen aarre."

Kylpyhuoneen tapetti on kuviollista tarramuovia.Lasihylly on korurasian kansi,korurasian pohjasta on tehty seinän kylpijä-taulu.Camee-kuvioinen nappi on tauluna.Hamahelmistä on tehty sydämenmuotoinen kylpyhuoneen matto.
Keittiön seinät ovat tavallista kontaktimuovilla päällystettyä ruutupaperia.Näyttää ihan kaakelilta.Lautaset ovat isojen limsapullojen korkkien tiivisteitä.Ne ovat ihan lautasen näköisiä.

Ravintolan salissa tarjoilija kattaa pöytiä valmiiksi.Ruoka-aika alkaa lähestyä....

Ravintola ja ravintolan keittiö ovat toisteksi alimmaisessa kerroksessa.Alimmaisessa on Pub Lord Nelson,Reception ja Lahjatavarakauppa
Vanha rannekello on muuntunut seinäkelloksi.Kynänkorkit ovat oivia pitkiä paukkulaseja.Valosarjan koristeosat ovat tarjoiluvateina.Lord Nelson-kyltti on Lidlin teepussin pakkauksesta.Viinipikarit Kirsberry-viinipullon kyljen koristeista.
Seinä hologrammikuvioista kontaktimuovia.

Receptionin postilaatikko korurasian pohja ja pahvia.Maljakko pieni hajuvesipullo.Hedelmävati shampoopullon korkkiosasta.

Lahjatavaraliike Boutique Chrystal tarjoaa kaikkea ihanaa hotellivieraille.Lamppuja,makeisia,laukkuja,hajuvesiä,maljakoita,rasioita,leluja ja koriste-esineitä.....
Siis jokaiselle jotakin.Tervetuloa shoppailemaan!!!!


2 kommenttia:

  1. Mahtavan ylellinen hotelli! Aivan loistavia ideoita, kuten ruutupaperi. En olisi itse tajunnut... Huokailen vaan ihastuksesta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis!Ei kun vain sitten rakentelemaan omaa;)

    VastaaPoista